Hopp til hovedinnholdet

Jeg er undervektig, hvordan kan jeg gå opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Kan trygt si at jeg har vært en frequently flier i helsevesenet, vært mye innom fastlegen(som jeg ikke liker eller har kjemi med), dps etter overfallsvoldtekt(ikke henvist eller følgt opp av samme lege jeg har nå) Men poenget er at jeg har vært så mye hos legen at jeg synes det begynner å bli flaut, legen har tidligere tatt opp at jeg er veldig tynn men har bestemt sakt at jeg er bare slik og kan gå opp i vekt når jeg vil(har ikkje og har ikke hatt spiseforstyrrelse,promise) Nå vil jeg opp i vekt og få fremgang i treningen men klarer det ikke. Vil helst til ernæringsfysiolog, men er for dyrt for en student Noen tips hva jeg kan gjøre selv(følger alle kostholdsråd) eller evt hvordan jeg kan "krype" tilbake til legen å be om hjelp? Er på en måte for "stolt", litt feil ord men dere skjønner for å be om hjelp igjen Kanskje relevant, veier 49kg og 170cm så godt undervektig

SVAR

Besvart 16.01.2020 23:22:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle