Hopp til hovedinnholdet

Kløe og utslett over flere måneder. har klormerker på kroppen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt veldig mye med kløe og utslett i det siste. Det startet vel rundt oktober eller november (2019), det som skjer er at jeg begynte å klø no veldig på egentlig hele kroppen, jeg klør vel mest på hendene mine og lår. Jeg hadde skabb circa 2 måneder før, men ble kvitt det så vet ikke om det har noe med dette å gjøre. Jeg tror heller ikke at jeg har fått skabb igjen fordi jeg ikke får sår der jeg klør. Jeg får bare utslett og spesielt på hendene mine der det kommer «klumper» etter at jeg klør, noe som gjør at jeg ikke kan vise hendene mine til noen fordi de er rett og slett så stygge. Jeg har kloremerke på magen, lår, bein og armer og orker ikke å holde på med dette mer. Plis hjelp:)

SVAR

Besvart 20.01.2020 08:20:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle