Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gul utflod som IKKE lukter vondt, redd for at noe er galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei , jeg tok pstav i november ca, å jeg har en kjæreste !jeg har tatt klamydia test ganske nylig etter jeg ble sammen med han, den var negativ! I det siste har jeg opplevd gul utflod som IKKE lukter vondt ! Noen ganger stopper det å plutselig er det tilbake ! det klør ikke å er ikke ekkelt i underlivet ! Men jeg er fortsatt redd for noe er galt ! Jeg bruker innlegg hver dag i trusa for å ikke få sopp i underlivet , å jeg går alltid på do og tisser etter samleie ! Hva kan dette være ! Det har vært sånn siden jeg fikk p stav å har ikke opplevd dette før ! Jeg føler det oppstår hver gang vi har sex men man vet no aldri ! Jeg er ganske redd! Jeg føler meg ikke konfirtabel nokk til å gå til gynekolog så jeg håper dere vet hva dette kan være å om dere har tips til å forbedre dette ! Mvh 20 år gammel jente

SVAR

Besvart 20.01.2020 21:54:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle