Hopp til hovedinnholdet

Etter jeg fikk p-stav, har jeg blødd daglig og det lukter forferdelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Fikk kjæreste for noen måneder siden og valgte å ta p-stav som prevensjon. Har hatt den i 3 måneder nå men dessverre blør jeg hver dag, og det lukter helt forferdelig, vet ikke om det er blodet eller underlivet mitt, men må bytte truse 2-3 ganger daglig og kan ikke gå med samme bukse 2 dager på rad. Ingen merker det heldigvis men når jeg er på do å sånn merker jeg lukta veldig godt. Er dette normalt???

SVAR

Besvart 26.01.2020 01:00:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle