Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mye luft i magen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har mye luft i magen og jeg føler jeg må prompe hele tiden (bare dagene jeg har luft i magen sånn 2-3 ganger i uka) også lager magen min masse lyder annet enn og bare rumle. Jeg leste om symptomer og av de symptomene har jeg Magesmerter, Forstoppelse, luftplager, lite og mangel på energi, lite konsentrasjon Og hudplager. Det er ikke sånn hver dag men ofte, syntes det er ukomfortabelt å bare være i klasserommet fordi er så redd for at magen min skal lage lyder, så da sitter jeg hele dagen og kniper magen igjen så den ikke lager lyd. Bare lurer på om dette er vanlig eiker om det er noe jeg burde gjøre

SVAR

Besvart 03.02.2020 08:26:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle