Hopp til hovedinnholdet

Ønsker rask brystreduksjon. Hvordan kan jeg ordne dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg står i venteliste for bryst reduksjon ved det offentlige, men det er veldig mye ventetider og jeg orker ikke å vente mer jeg er veldig plaget av de de er kjempe store og snart er det sommer jeg stresser igjen fordi jeg kan ikke ta på meg det jeg vil + det skal bli rødt under hele brystet mitt (sopp) og det svir veldig mye og lukter smertene mine kan jeg ikke beskrive når jeg tar på meg bh jeg blir mobbet av folk og pluss jeg har ME jeg orker ikke meg selv hvordan skal jeg orke dem jeg klarer ikke lenger. Jeg har snakket med en privat klinikk og der sa de at de ikke jobbe med offentlig, men vis legen din skriver det så kan vi ta deg i mot hva må jeg si til legen min for at han sende en henvisning til meg. Hilsen jente 20 som sliter utrolig mye

SVAR

Besvart 17.02.2020 00:27:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle