Hopp til hovedinnholdet

Rar følelse i vaginaen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg får ofte en slags rar følelse i vaginaen min. Det er som om jeg plutselig blir veldig klar over at den er der og det gir meg en slags trang til å bevege meg til en annen stilling til det forsvinner, men det skjer hele tiden og det har vært sånn lenge. Jeg har merket at det er oftere rett før jeg har mensen men ikke noe særlig under mensen. Nå som mensen er over har det kommet tilbake igjen. Jeg kan ikke beskrive følelsen men det kjennes ut som om den kommer langt innenfra og det er ikke en god følelse. Jeg tror ikke det er at jeg er kåt for jeg har sjekket hvordan det skal føles og det er ikke sånn. Det kan henne det har med utflod av sånn hvit greie å gjøre men jeg vet ikke. Jeg har prøvd å ignorere det lenge men når det skjer flere ganger om dagen er det veldig irriterende å ikke vite hva det er

SVAR

Besvart 26.02.2020 21:45:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle