Hopp til hovedinnholdet

Brystvortene klør og væsker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, veldig kleint spørsmål, men dette er vel anonymt? Jeg er jente 14 snart 15 år og har ett lite problem. Brystvortene mine klør uvanlig mye og venstre begynner å sprekke opp? Det kommer noe gul aktig væske ut som setter seg fast i bhen min osv. Tror du dette er farlig? Har vart i kanskje en måned eller to. Det begynner å bli veldig irriterende! Pg noen ganger kan det gjøre litt vondt, som nåler nesten. setter pros på svar, har googlet litt rundt og liker ikke det jeg ser ehehe

SVAR

Besvart 27.02.2020 23:23:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle