Hopp til hovedinnholdet

Fotfetisjen vil jeg bli kvitt. Hvordan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg får benner’n av jenteføtter, tits og ass. Jeg er fornøyd og koser meg med dama i forhold til rumpe og tits-fetisjen, men ønsker å bli kvitt fotfetisjen. Jeg syntes fotfetisj er ekkelt og ønsker ikke å ha noe med føtter å gjøre. Rumpe og titsfetisjen vil jeg gjerne beholde, men fotfetisjen vil jeg bli kvitt. Jeg merker at den plager meg, både med tanke på at det er ekkelt og jeg syntes det er sært. Jeg trenger hjelp med å bli kvitt den. Er det såpass enkelt å bare slutte å se på føtter på internett og i virkeligheten, og bare se på andre ting? For i så fall skal jeg gjøre det eller prøve. Gjerne svar meg, trenger hjelp med dette. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 25.02.2020 18:39:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er en fetisj?

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes?

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle