Hopp til hovedinnholdet

Tok overdose av Paracet for en stund siden, er det farlig å drikke alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For en stund siden prøvde jeg desverre å ta livet mitt. Uviten som jeg var så prøvde jeg meg på en paracetoverdose. Jeg hadde brekninger, magesmerter og oppkast hele natten, men ikke noe leversvikt i dagene etterpå. Derfor fortalte jeg aldri mine foresatte at det var pga paracet. Men jeg lurer på om leveren min kan være lett skadet nå? Jeg har bare drukket alkohol én gang før, og det var før jeg tok en paracetamol overdose. Jeg vurderer å drikke alkohol på en fest jeg kanskje skal på (ikke i overkant mye), men jeg er redd for at dette kan ødelegge leveren min mer på noen måter om den allerede er litt skadet. Tror du det er farlig, eller er det ikke så viktig at jeg blir beruset nå som det er måneder siden overdosen?

SVAR

Besvart 27.02.2020 07:18:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle