Hopp til hovedinnholdet

Jeg har to føflekker på vaginaen og en "tapp" urinåpningen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg shavet hele vaginaen min, og når jeg så på den i speilet oppdaget jeg to føflekker. Den ene er litt liten og den andre er litt stor. De er ganske mørke. Begge to sitter på høyre side, kanskje en cm unna de ytre kjønnsleppene. Den største sitter litt lengre ned mot rumpehullet. Jeg lurer på om dette er noe jeg burde sjekke eller om det er helt normalt. I tillegg har jeg en «ekstra tapp» hvis jeg kan kalle det det. Jeg vet ikke hva det er. Men cirka ved det hullet man tisser ut av, så har jeg en liten ekstra bit med hud, og jeg vet virkelig ikke hva det er! Eller om det er meningen at det skal være der. Så jeg lurer på om dette er noe jeg burde gå til gynekolog med? Og hvis jeg må, kan jeg spørre om å få en dame til å sjekke meg? Fordi jeg vil ikke at en mann skal se i vaginaen min. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 08.03.2020 15:17:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
account_circle