Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har barnemark, hvordan skal man bruke vermox?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tror jeg har barnemark. På kvelden kjenner jeg at det kiler, kravler og klær i endetarmsåpningen. Jeg har følt på dette før også, men har ikke trodd det var noe rart. Men, her en dag, så måtte jeg bare klø meg bak (hadde tenkt å vaske hendene godt etterpå), og da så jeg en liten hvit bevegelig sak som kravlet under neglen min. Jeg har derfor funnet ut at jeg skal dra på apoteket og kjøpe Vermox, og har noen spørsmål angånde dette. 1. Er det slik at man tar 1 tablett 1 gang, også 1 tablett igjen om 14 dager? Altså bare 2 tabletter? 2. Jeg går på p-piller, og har regelmessig sex. Vil Vermox svekke effekten av p-pillene? Og kan jeg ta vermox og p-piller rett etter hverandre uten at det gjør noe?

SVAR

Besvart 14.03.2020 19:39:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle