Hopp til hovedinnholdet

Utfloden min har endret seg og blitt blodig etter ubeskyttet samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg hadde (beskyttet) sex for for første gang for litt siden og begynte plutselig å få veldig ujevn utflod. Noen ganger kommer det lite og det er nesten litt klumpete, andre ganger kommer det veldig mye bare veldig slimete, også plutselig er det ingenting. Fikk utflod også når jeg hadde eggløsning(varte konstant i en uke), men da ble det litt blodig (har hatt eggløsning med blod før). Er dette normalt eller børr jeg gå videre med dette?

SVAR

Besvart 16.03.2020 20:27:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle