Hopp til hovedinnholdet

Blødninger med p-stav er det sammenheng med stress?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt p-stav i to år nå og først tenkte jeg at vi ikke var noe særlig venner når det gjelder mensen. I starten blødde jeg en del noe som er normalt for en del og noen blør jo ikke i det heletatt. Jeg fikk noen piller (Microgynon) for at det skulle stabilisere seg. For da hadde jeg blødd i to måneder i strekk. Men det gikk litt opp å ned, kunne fint finne på å blø i 1 måned i strekk og gå uten i 3 måneder inni blandt. Men så kom jeg over å tenke at folk mister jo mensen av stress. Kan man få veldig uregelmessig av stress også? Jeg er en skikkelig overtenker og sliter med angst. Og mensen gjlr ikke akk følelser og sånt noe bedre. For når jeg har ferie sommerferie, eller har mer ok tider ogjen hvor selvtillitter er oppe osv så har jeg jo ikke mensen. Hilsen en jente på 16

SVAR

Besvart 23.03.2020 09:49:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle