Hopp til hovedinnholdet

Har hostet siden januar + litt tungpust + rennende og tett nese

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har siden ca. januar hatt litt problemer med helsa. Har slitt med en ganske kraftig hoste (hovedsakelig slimhoste men også tørr), hvor jeg hoster så kraftig at jeg brekker meg, ikke får pusta inn osv... har vært hos lege et par ganger, de sier de skal gi meg svaret på tester de har gjort på meg, men har nå gått 4-5 uker siden det så vet ikke helt hva som skjer... har også slitt med kortpustethet de siste ukene.. får ikke tatt dype innpust, og føler det tetter seg litt i brystet/halsen når jeg prøver å sove eller når jeg jogger. Har også tett og rennende nese, men samtidig er det ikke så ille som ved en vanlig forkjølelse, men nok til at jeg må snyte meg og bruke nesespray oftere enn jeg ville gjort som frisk. Skriver hit siden jeg ikke føler legen tar meg så seriøst. En ting er hvor lang tid det tar å sende meg resultatene på testene, men en annen er at hun ga meg en nesespray mot pollenallergi mot slimhosten min..?? Funker såklart ikke i det hele tatt.. hva kan dette være?

SVAR

Besvart 25.03.2020 13:04:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle