Hopp til hovedinnholdet

Tissen min bli ofte stiv når jeg blir kåt, det skjer i klasserommet også.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er egentlig 11 har nesten akkurat fylt 11 år men nå skal snakke om noe som irriterer meg. Jeg er kåt veldig ofte får stiv tiss hele tiden runker jeg har noen ganger lyst på sex at jeg blir gal. Jeg har begynt og få bart og myee dypere stemme en det jeg hadde før og runker en del men jeg er litt redd for at foreldrene mine skal finne ut av at jeg runker. I timene på skolen så får jeg stiv tiss og tror noen har sett det er veldig kleint er dette normalt når jeg bare er 11 år. Ikke skriv bullshit du er under 13 år og snakk med en voksen det fikk jeg forrige spørsmol og jeg holdte på og klikke

SVAR

Besvart 27.03.2020 21:59:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lær alt om sex

Få seksualitetsundervisning på en halvtime. Skal den vises på skolen, kan den også bestilles fra RFSU

 

Les mer
attach_file

Ofte og plutselig ereksjon?

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du at penis blir stiv eller det kribler i underlivet. Hvorfor skjer det?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle