Hopp til hovedinnholdet

Han maser etter nudes, men jeg vil egentlig ikke sende

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som har holdt på med en gutt probleme er at han maser konstant på meg om at jeg skal sende han nudes hele tiden og jeg er så lei av at han skal mase om at jeg skal sende nudes. Har sendt han et par ganger eller fler selvom jeg ikke ville.. og jeg ble forbanna på meg selv for at jeg gjorde det, pluss at jeg trodde han var snill og søt fordi jeg var forelska i han men han pressa meg til og sende nudes hele tiden og mase, til slutt så sendte jeg bare fordi jeg var så lei av at han alltid maser om nudes til meg. og nå maser han og sier at æ fortjen det og jeg bare ignorerer han! også sier han elska du mæ ikke. også sa jeg jo da, men han maser om nudes hele tiden. Har lyst til og anmelde han fordi jeg vil ikke sende nudes og har lyst til og si til han at det er ulovlig og presse noen til og gjøre det og at jeg har nevnt for han at jeg vil anmelde men han slipper unna trenger noen råd som fort som mulig!!!

SVAR

Besvart 04.04.2020 12:56:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
account_circle