Hopp til hovedinnholdet

Føler meg klar til å ha sex, men det går nok ikke enda. Noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har veldig trang skjede og har vondt og sammentrekninger jeg ikke kan styre selv når jeg skal sette inn tampong eller fingre. Derfor klarer jeg det ikke. Jeg går til fysioterapeut, men nå er det stengt pga korona. Da har jeg prøvd å tøye ut skjeden og slappe av i musklene rundt, og det har jeg blitt flinkere til. Jeg får en egen smerte jeg ikke helt kan forklare og har aldri klart å ta inn en tampong. Føler meg klar til å ha sex, men det går nok ikke enda. Jeg vet nok at det går over, men det tar nok litt tid. Noen tips?

SVAR

Besvart 05.04.2020 15:43:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Har du smerter i vulva?

Mange har smerter i vulva når de har samleie. Noen har også smerter hele tiden. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
account_circle