Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg har alle mulige typer kreft, hvordan kan jeg slutte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har 2 spørsmål. Er koronaviruset fortsatt ufarlig for de fleste? Leser at det er unge som dør også i det siste og blir kjemperedd. Sliter med ganske alvorlig hypokondri fra før i tillegg. Den tiden nå er veldig vanskelig for meg. Det neste spørsmålet er, jeg tror hele tiden at jeg er eller kan være alvorlig syk, selv om jeg prater med en psykiater en gang i uka og har tatt blodprøve for 3-4 mnd siden. Alle sier at "er du syk så merker du det" men jeg tror og føler meg syk hele tiden, også før jeg tok blodprøven. Jeg finner på alle mulige typer kreft hele tiden. Hvordan kan jeg slutte? Og er blodprøven fortsatt gyldig? Jeg sliter med tørr/sår hals som kommer og går, har slim i halsen og føler meg som om jeg hadde noe på den høyre siden av halsen. Sånn har jeg hatt det før så det er ikke noe nytt. Men det er lenge siden. Er redd det kan være noe alvorlig. Hjelp

SVAR

Besvart 08.04.2020 10:11:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle