Hopp til hovedinnholdet

Små hvite klumper i underlivet, hva kan dette være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år, jeg har aldri hatt sex før. 1. Jeg har bittesmå gule klumper på tissen, hva kan det være? Har ikke lyst til og si det til mamma. 2. Er det noe mulighet for at jeg kan sende dere bilder av det? Har dere Snapchat ellernåsånt? Fordi det er litt vanskelig og forklare. 3. Går rundt om dagene og er kvalm, jeg vet ikke hvorfor, jeg drikker så si aldri vann, kan det være derfor? 4. Hvordan kan jeg få bort de gule prikkene? Og kan det være fordi jeg vasker meg med vanlig såpe der nede?, såpa er veldig mild da. 5. Jeg har veldig store ytre kjønnsleppet og det samler seg støv på det og det synes jeg er veldig irriterende, hvordan kan jeg bli kvitt det problemet, kan jeg operere de mindre for helse årsaker? Gjerne svar på spørsmålene mine i punktvis. Med vennlig hilsen veldig bekymret jente.

SVAR

Besvart 16.04.2020 10:14:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
account_circle