Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om mange forskjellige plager

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har slitt med mat i d siste og brekker meg når jeg se mat men om kvelden så er jeg så redd for og dø fordi henda mine dør eller får krampe og smerte!! og jeg blir dårlig og kvalm og vannskelig og komme meg opp av senga i dag så klarte jeg ikke og komme meg opp fra senga var kvalm og henda mine var helt døde......... pusta dårlig brakk mg når jeg spiste er så redd for at det her varer evig har aldri hatt sånn før jeg drikker vann og sover og jeg blir dårlig av og reise meg opp fra sofaen og senga... hva kan det være er så redd jeg er ikke syk eller no men jeg trenger virkelig hjelp.... håper på svar fort som mulig

SVAR

Besvart 21.04.2020 22:37:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
account_circle