Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes penishodet mitt er for følsomt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg synes penishode mitt er for følsomt. Når jeg drar forhud helt tilbake og går rundt med det synes jeg det er ubehagelig og litt vondt at penishodet gnisser mot boxeren. Å onanere med bare glidemiddel å hånda gnies over kanten på penishodet med forhud dradd tilbake er også ubehagelig. Dette bydde på problemer da jeg fikk utført oralsex på meg selv, det var ubehagelig. Men jeg har aldri hadd sex før. Det er kanten rundt penishodet som er mest følsomt å mest ubehagelig å ta på. Jeg vasker godt, 1-2 ganger daglig med lunkent vann så det ikke er noe bakterier der. Hva kan jeg gjøre for at det skal bli mindre følsomt slik at jeg kan nyte onani og sex med forhud trukket tilbake? Ser helst at dere gir meg råd siden det er masse styr å kontakte lege i disse koronatider...

SVAR

Besvart 26.04.2020 20:23:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle