Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en "hudtapp" på de indre kjønnsleppene, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Da jeg var ca 12/13 år oppdaget jeg en «hudtapp» på indre kjønnsleppe, ca midt på mellom klitoris og urinrør. Den er helt nummen, kjenner ingenting dersom jeg klyper i den, annet enn hvis jeg drar i den kjenner jeg at den sitter fast. Den er ca 2-3 cm lang og myk. Jeg er nå snart 22 år så som dere forstår har den ikke vært noen plage. I starten lurte jeg veldig på hva det var, men turte aldri spørre, og nå er jeg vandt til at den bare er der. Har prøvd å søkt litt rundt men opplever at dette er et sjeldent «problem». Den gjør ikke vondt eller noen ting, så jeg lurer vel egentlig på om det er mulig å fjerne den, eventuelt få en forklaring på hva det er?

SVAR

Besvart 18.05.2020 11:34:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle