Hopp til hovedinnholdet

Sliter med brannsår/gnagsår på indre kjønnslepper, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Jeg går på ridning og har gått på det i over 2 år. Nå nylig så har jeg merket at jeg får et slags "brannsår" og at huden er irritert rundt og på de indre kjønnsleppene mine. Jeg har byttet undertøy og prøvd ut litt forskjellig, men det hjelper ikke. Jeg har veldig lange og store indre kjønnslepper, og små ytre kjønnslepper. De indre henger alltid utenfor de ytre, uansett hva jeg gjør. Jeg kan kjenne dem og må kanskje endre på stillingen dems hvis jeg har på en trang bukse, fordi det blir for ubehagelig. Det er ingenting jeg kan gjøre med hvor store de er, så hvordan skal jeg tilpasse meg? Burde jeg kjøpe en større ridebukse, for at stoffet ikke sitter for stramt? Er det noe annet jeg kan gjøre enn å kjøpe større klær, sånn at jeg vet om en løsning en senere gang dette problemet dukker opp? Tusen takk for svar! :)

SVAR

Besvart 01.06.2020 17:03:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle