Hopp til hovedinnholdet

Magen er helt hard og hoven nederst, bruker p-piller. Tegn på graviditet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste dagene har jeg slitt med at spesielt på kveldstid har jeg vondt helt nederst på magen, og det føles nesten ut som mensensmerter. Men i går kveld begynte jeg å kjenne på magen min, og den var skikkelig hard, og føltes nesten håven ut helt nederst. Jeg har lest at dette kan være et tegn på graviditet, men jeg går på p-piller og jeg hadde mensen for 1 uke siden... Jeg er usikker på hva jeg burde gjøre. Jeg kan heller ikke gå til fastlegen min fordi jeg bor på hybel et annet sted. Burde jeg gå til helsesøster eller noe?

SVAR

Besvart 11.06.2020 21:13:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle