Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lange indre kjønnslepper og de gnisser mot lårene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 17-år gammel jente som ønsker intimkirurgi. Jeg har lange indre kjønnslepper og de får meg til å føle meg ekkel samtidig som det er ubehagelig i hverdagen. Jeg opplever mye kløe, at de «henger» utfor trusa, de kommer «inni meg» under sex og jeg blir ukomfortabel i trange bukser/bikinitruse. Det er også ubehagelig på joggetur for kjønnsleppene gnisser mot lårene mine. Dette er noe jeg ikke har sagt til noen, ikke engang mamma eller min bestevenninne. Er det mulig å få utført en operasjon uten at foreldrene mine får vite om det selv om jeg er 17? Vil staten dekke operasjonen? På forhånd, takk for svar!

SVAR

Besvart 30.06.2020 11:42:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
account_circle