Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få mindre nippler ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg føler og vet at jeg har store nippler, for meg virker de veldig store. Jeg har 75D i bh størrelse og brystvortene mine er 1/4 del av puppen min syntes jeg. Jeg har også kjæreste og jeg er rett og slett redd for å vise meg for han. Er redd for at han skal syntes noe styggt om dem. Så når vi ligger sammen så prøver jeg å gjemme dem. Når jeg har stivenippler så blir de også «skrukkete». Jeg vet ikke helt hva det kan være. Men når de er stive så blir de så mye mindre. Og de er ofte ømme og vonde. Hva kan jeg gjøre for å ikke ha så store nippler? Eller i det hele tatt ikke ha så store pupper? Håper på et greit svar

SVAR

Besvart 30.06.2020 11:16:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle