Hopp til hovedinnholdet

Har ekstremt mye utflod som lukter vondt. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, helt siden jeg var i 12 års alderen har jeg slitt med ekstremt mye utflod. Det er veldig ubehagelig. Jeg synes det er ubehagelig å ha sex fordi det er så mye og jeg vil ikke forklare til partneren om dette, fordi personlig syns jeg det er veldig ekkelt og lukter og føles rart. Jeg vil ikke at han skal gå ned på med osv. Jeg har lest mange artikler om dette men ingen av de gir noe bra svar på om dette er noe jeg kan bli kvitt. Jeg har ikke lyst til å gå rundt hele livet og være bekymret over å ha sex osv på grunn av dette. Jeg har også prøv Vivag balanse for å se om dette funket, det gjorde det ikke. Er det ingenting jeg kan gjøre for å bli kvitt den ekstreme mengden med utflod? - Hilsen lei jente 16

SVAR

Besvart 05.07.2020 12:19:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle