Hopp til hovedinnholdet

Små klumper ved skjede inngangen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har merket noen små kuler ved inngangen til vagina. Jeg kjenner dem ikke, og vet ikke om det er normalt eller ikke. Det har klødd veldig mye i 2 uker, men det sluttet å klø for 1 uke siden. Nå hvis jeg tørker meg rundt vagina, kan jeg begynne å blø. Også når jeg tørker meg så kan det begynne å klø litt. Har mye utflod og det lukter litt som eddik. Hvis det har noe å si, så hadde jeg ubeskyttet sex for 2 månder siden, og fikk rif, men har hatt mensen etter d. Nå når jeg tar speil for å se i underlivet, så kjenner jeg 5 ish små kuler ved inngangen til vagina. Skulle også ha mensen, men har ikke fått det. Hva skjer? E redd. Men vil ikke oppsøke lege. Hvis du mener jeg må, fungerer «lommelegen»?

SVAR

Besvart 16.07.2020 22:12:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kjønnsvorter kommer av HPV-virus. Vortene er ikke farlige, men kan være ubehagelige. Det er ikke alle som får synlige vorter, selv om man har viruset i kroppen.

 

Les mer
account_circle