Hopp til hovedinnholdet

Jeg veier 40 kilo, er 158 cm høy. Er jeg for tynn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år, blir 14 om en måned. Jeg er ca 158 og veier ca 40kg:/ Får ofte kommentarer om at jeg må spise mere. Men spiser ca 5 måltider om dagen+ en del godteri. Men sluttet å spise godteri en periode fordi jeg ikke ville at magemusklene skulle gå vekk. Gikk ikke ned i vekt i denne perioden, spiste også godteri da. Trener ca 4 ganger I uken. Håndball fotball og egen trening. Er jeg alt for tynn? Kan det være farlig? Må jeg legge på meg? Eller kommer det med årene? Kan det hende at puppene mine ikke kommer til å bil store? Siden jeg er så slank? Takk for svar på det andre spørsmålet. Elsker at man kan stille spørsmål anonymt, gjør det veldig enkelt. Håper du/dere kan svare på dette spørsmålet også:) Hilsen jente 13/14

SVAR

Besvart 28.07.2020 22:17:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
account_circle