Hopp til hovedinnholdet

Tok èn pille mot sopp, men fått mye klumpete utflod. Hvorfor er det sånn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I går tok jeg en pille opp i underlivet som er mot sopp. Det var kun 1 pille i pakken. Dagen etter så får jeg masse utflod (tror jeg) som ser ut som cottage cheese og prøvde å se med speil i underlivet og ser at det er masse der.. trodde sånn type utflod var en av symptomene på sopp og ikke ettervirkning, trodde det skulle bli bra. Jeg har aldri opplevd å ha sånn utflod. Ble nesten stivt og tørket fort. Gått på soppkremen før. Hadde rift i underlivet så ble anbefalt å ta pille mot sopp. Skjønner ikke hvorfor det blir sånn.

SVAR

Besvart 03.09.2020 18:30:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle