Hopp til hovedinnholdet

De indre kjønnsleppene er lengre enn de ytre, det er ekkelt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har mye lenger indre kjønnslepper enn ytre. Jeg tør ikke å kle meg naken for noen, og når jeg går i bare trusa og tights og sånt vises det. Det er kjempe ekkelt. Alle sier det er normalt hele tiden, men det kan umulig være sant, for jeg har nemlig ALDRI sett noen i noen av klassene jeg har gått i som også har det, aldri sett bilder av det og absolutt ingen serier eller filmer jeg har sett har det. Ikke i Line fikser kroppen heller. Så hvorfor sier alle at det er normalt når ingen har det, det hjelper ikke. Hvorfor har bare noen få det og hvordan fikser man det. Det ser kjempe stygt og ekkelt ut. Jeg vil dusje og sånt i lag med de andre jentene, men jeg kan jo ikke det. Er så lei, har vært usikker på dette siden sånn 6.klasse og nå går jeg første året vgs.

SVAR

Besvart 16.09.2020 22:44:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle