Hopp til hovedinnholdet

Jeg trener hver dag, men går ikke ned i vekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trener hver dag ig går ikke ned i vekt jeg er 173,8cm og veier 59,8kg føler jeg e feit men jeg har kjempe mye muskler i bein og armer men ikke i magen og jeg er ukomfortabel med det men alle i famillien er kraftig i kroppen men alle vennene mine er tynne og lette uten muskler og spiser usunt! Jeg spisser vare grow mat og rund 100-200 karbohydrater om dagen ig har 1,5 time hver dag med trening! Ingen sv vennene mine trener eller spiser sunt og set irriterer meg og jeg blir ukomfortabel rundt de pga de e så tynn å lett

SVAR

Besvart 22.09.2020 10:41:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle