Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig å ha hår på penis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en generelt hårete gutt, og har dessverre hår voksende langt oppover penis og helt ut på forhud (på sidene, og noe oppå). Dette er spesielt uheldig når jeg skal ha samleie med typen, da jeg ikke synes hår på penisskaft og forhud er noe særlig gøy. Det har blitt mer og mer det siste året, og jeg har brukt barberhøvel for å fjerne håret, men det synes jeg er veldig ukomfortabelt. Det er ingen hår voksende på undersiden, da jeg har «arr» med «myk» hud hvor det ikke vokser hår. Hvordan dette «arret» oppsto vet jeg ikke, men det har i alle fall vært der de siste 2-3 årene: Så vidt jeg har skjønt er ikke noe av dette normalt? Burde jeg gå til lege/helsepersonell for å sjekke? Er laser for hårfjerning aktuelt på penis?

SVAR

Besvart 22.09.2020 10:45:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle