Hopp til hovedinnholdet

Har slitt med pusten, hatt dårlig matlyst og kvalme. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har i de siste månene hatt det tungt å puste (spesielt når jeg ligger nede) og smerter i brystet, som om noe banker ut luften i meg, og blir fort svimmel. jeg har også fått veldig konsentrasjons vansker. jeg hører ofte en høy pipe lyd og som gjør at jeg får vondt i hodet. jeg har også mistet lysten på å spise mat noe som jeg synes er rart fordi jeg pleide å spise en del mat og være skikkelig glad i mat. hver gang jeg har spist eller drukket så får jeg den følelsen av at jeg kommer til å kaste opp med en gang. jeg har ikke turt å spørre noen om dette fordi jeg er redd jeg bare innbiller meg alt sammen (noe som jeg håper jeg ikke gjør fordi jeg blir lei av å føle meg sånn som dette). Vet dere hva det er som foregår eller om jeg burde kontakte en fastlege eller noe? uansett så vil jeg bare si takk for at du/dere ville svare på dette! (og sorry hvis det er skrive feil her, jeg har vansker med å lese og konsentrere meg)

SVAR

Besvart 27.09.2020 00:40:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle