Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om operasjoner og ME

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har planlagt 2 operasjoner for i år brystreduksjon og en mageplastikk, men jeg er alvorlig ME syk er det farlig for meg? Hvor lenge må jeg vente til neste operasjon? Er det farlig å få narkose for en som har ME? Jeg er 20 år og har en forferdelig kropp jeg vil ikke se på speilet engang har ikke tatt på meg bukse på 4 år pga av magen min henger trening er umulig for meg så jeg tror det eneste jeg kan gjøre er en bukplastikk kanskje, men jeg er så ung jeg vil ikke ha en så stor arr i så ung alder og det er egentlig en mamma operasjon jeg er ikke mamma. Finnes det ikke en annen alternativ for meg? Jeg har snakket med en lege i utlandet og han nevnte til meg Vaser liposuction og J plasma finnes de i Norge?

SVAR

Besvart 27.09.2020 14:51:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
account_circle