Hopp til hovedinnholdet

Gule, harde kviselingnede små kuler, nedre del av penis og rundt pungen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har plages med gule, harde kviselingnede små kuler i nedre del av penis og rundt pungen. Det virker som om at de ligger litt dypt i huden. (altså ikke like langt ut som en vanlig kvise) Dette klør veldig, men noen ganger er det bedre og klør mindre. Jeg lurte på om det var noen måte å bli kvitt dette. Har hatt dette i omtrent 2 år. Har ikke vært hos lege.

SVAR

Besvart 27.09.2020 13:15:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle