Hopp til hovedinnholdet

Er bekymret for endringer i testiklene og testikkelkreft, hva tenker du ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg vært redd for testikkelkreft. jeg har aldri lagt merke til noen klumper på tesiklene. jeg har lagt merke til bitestikkelen. dette kjentes ut som en liten klump på toppen av venstre tesktikkel som førte ned på baksiden. jeg har ikke kjent denne bitestikkelen ordentlig/tydelig på høyre testikkel. - dette er vel ikke farlig? for noen dager siden la jeg merke til at testiklene mine kjentes litt hardere ut enn normalt. de var verken vonde, og jeg kjente ingen klump. men begge testiklene kjentes litt mer «faste» enn normalt (det gikk fortsatt han å trykke litt inn, de var ikke steinharde). jeg hadde ikke ejakulert på omtrent 2 dager, og etter de 2 dagene merket jeg dette. dette er vel ikke noe farlig eller bekymringsverdig? jeg leste at et tegn på testikkelkreft er at den ene testikkelen er mye større og hardere enn den andre. mine er omtrent like store. hva tenker du?

SVAR

Besvart 28.09.2020 14:19:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle