Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å tisse. Kan det være prostatakreft?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er bekymret for å ha prostatakreft, men vet ikke om det i det hele tatt er mulig å få det som 18-åring. Jeg har problemer med å tisse fordi hver gang jeg må på do, så når jeg først sitter på do så føler jeg plutselig at jeg ikke må tisse lenger, men jeg vet at jeg må så jeg må enten vente 10-20 sek, eller presse litt over skrittet/på blæra for å greie å tisse. Dette er veldig irriterende, og lurer på om dette kan ha noe med Prostatakreft å gjøre. Har ikke hørt noe om at noen i familien min har det så jeg er nok ikke arvelig belastet.

SVAR

Besvart 02.10.2020 23:10:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
account_circle