Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å ha vondt i testiklene i blant?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Noen ganger når jeg var liten fikk jeg vondt i testikkelene. dette var en smerte som gjorde vondt, men ikke ekstremt vondt. det var litt «stikkende» og kom av og på. når jeg hadde dette, hadde jeg også vondt i magen. det var ganske ubehagelig, men gjorde ikke veldig vondt. det pleide å gi seg etter en dag. for noen uker siden merket jeg noe som minte meg om dette. jeg fikk en slags stikkende smerte i magen, og det kjentes ut som jeg hadde vondt i testiklene også. mest den venstre. det gjorde ikke veldig vondt, men det var en ukomfertabel smerte som kan en gang i ny og ne. når jeg kjente «bak» testikkelen var det litt ukomfertabelt. denne småstikkende smerten som kom av og på, forsvant også etter omtrent 1 dag. jeg fikk ingen hevelse eller noe annet problem i pungen. i dag merket jeg at jeg fikk litt av samme magesmerte, men tror ikke jeg kjente noe i pungen. jeg har spurt litt rundt, og fått i svar at dette er helt normalt - at sånn er det noen ganger. MenErDetNoeJegMåSjekke/lege?

SVAR

Besvart 06.10.2020 16:52:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle