Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan jeg unngår å få denne kløen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte på P-ring i mai og har siden den gang slitt med kløe i underlivet etter mensen. Det er en intens kløe rundt skjedeåpningen og de indre kjønnsleppene. Huden blir hoven, rød og sår også. Bruker tampong under mensen, og har gjort det uten problemer frem til nå. Kløen forsvinner fort ved bruk av Canesten, men er blitt usikker på om det faktisk er en sopp-infeksjon siden jeg får det hver gang jeg har mensen. Hvordan blir jeg kvitt dette problemet? Eller har du tips til hvordan jeg unngår å få denne kløen?

SVAR

Besvart 06.10.2020 18:44:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle