Hopp til hovedinnholdet

Kan man bruke p-stav mot endometriose?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som har gått på depo provera i 1år på grunn av endometriose smerter. Jeg har merket at jeg har gått opp i vekt, og fått en del strekkmerker. Jeg har ikke gått mye opp i vekt men noe. Trodde man måtte gå opp mye for å få strekkmerker? Har lest om flere som går på depo provera som har fått mye strekkmerker både med og uten vektøkning. Jeg sliter en del med dette, da jeg også har slitet med mat og spiseforstyrrelser før. Har sluttet på depo provera nå, da den ikke er mulig å få tak i på grunn av produksjons problemer. Og på denne måneden har jeg allerede sett at kroppen begynner å gå mer og mer tilbake til sånn som den var før. Jeg vil ikke starte på den igjen og lurte på om p-stav eller noen annen prevensjon hjelper mot endometriose smerter og om disse har samme bivirkninger? Og om det er noe jeg kan gjøre for at strekkmerkene skal bli borte?

SVAR

Besvart 09.10.2020 07:30:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle