Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, helt siden 8 klasse har jeg slitt med at jeg svetter mye mer enn vanlig. Spesielt i hendene ig armhulene. Dette er noe som jeg sliter ekstremt mye med og synes det er veldig plagsomt fordi jeg føler meg aldri fri og jeg unngår å gjøre visse ting som å være nær folk og føler jeg aldri kan få meg kjæreste osv. Jeg har veldig lyst å få en stopp på problemet, jeg har prøvd stop24 i både armhulene og hendene men føler ikke det hjelper. Jeg synes botox og den andre behandlinger virker skummelt. Hva kan jeg gjøre? Men her ein dag kom jeg over ett produkt som heter carpe/mycarpe men det står ikke noe om dette produktet på norske nettsider, kan dere sjekke om dette er eitt trygt og effektiv produkt og bør jeg kjøpe det? I tilleg så synes jeg dette er veldig pinlig å si til andre som feks lege og mamma så er deg trygt å teste ut slike produkt alene???

SVAR

Besvart 18.10.2020 10:19:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle