Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at sæden kan være vanntynn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en spørsmål om sæd. I de siste dagene med onani, har mitt sæd blir tynnere. I den første dagen at sæd-en min ble tynn som vann, sprøt den ut veldig høy. Dagene etter med 1-2 ganger med onani i en uke, har det ikke blitt bedre med tykkelsen, men ikke så alvorlig (nesten helt som vann) i den første gangen. Så jeg lurer på om det er noe problem med kroppen min? Når sæd-en kommer seg i vann, så er det vanlige sæden i midten, og er omringet av noe så tynt som vann. Vil det bli problemer hvis jeg ikke slutter, så har jeg ikke funksjonen til å lage barn? Og når jeg onanerer, så er det ofte ikke mer enn 1 og halv minutter til sæd-en kommer ut. Og noen ganger som jeg onanerer for mye, så blir det vondt rundt magen (har sett informasjon på nettet, det sies at jeg har gjort for mye). Håper jeg kan få en informerende informasjon med det jeg lurer på. Mvh.

SVAR

Besvart 18.10.2020 10:20:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle