Hopp til hovedinnholdet

Kjenner en klump i brystet. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

STILTE DETTE SPØRSMÅLET FOR LITT SIDEN MEN ER DET NOE JEG KAN GJØRE FOR Å BLI KVITT DET SELV, eller forebygge det??? «Hei, jeg er en 17 år gammel jente. I venstre bryst som er større en Høyre, har det vert en klump i i over 1 år nå. Den er rund men når jeg prøver å ta rundt den går det ikke ordentlig for den er mer utover når jeg kommer nærmere brystkassa. Kjenner den så fort jeg legger meg på ryggen med hånda over men ser den ikke og kan ikke se den når jeg står. Den gjør noen ganger vondt men går Ann å bevege på den. Den er ganske så stor ca 1-1,5 cm hver vei. Den ligger litt ut mot armen like under nippelen. Er dette farlig? Kan det være kreft? Eller er det fettvev som har samlet seg opp pga hormonene? ( tok p-stav etter at jeg hadde oppdaget den) Tusen takk for at du tar deg tid, er ganske så urolig og tørr ikke å fortelle dette til noen andre en kjæresten min.»

SVAR

Besvart 18.10.2020 19:28:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle