Hopp til hovedinnholdet

De indre kjønnsleppene mine er store. Kan de bli mindre? Plastikk kirurgi ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente og jeg synes jeg har for lange og for store kjønslepper (de indre). det er veldig ubehagelig når jeg har på stramme bukser og det er vanskelig å sette inn tamponger for de kommer i veien :( da kommer de sikkert også i veien hvis jeg skal ha sex med en gutt :( jeg vet ikke når det skjedde men jeg vil liksom ikke ha dette problemet resten av livet fordi jeg er så usikker :(. er det en måte jeg kan føle meg bedre om det eller få det bort? finnes det sånn labiaplasty i norge? du vet sånn at man lager de mindre. og hvor mye koster det isåfall? og koster det mindre hvis man ikke gjør det av kosmetiske grunner men fordi det er ubehagelig? fordi jeg syns det bare er ubehagelig. hva er aldersgrensen? btw jeg er 14 år takk!

SVAR

Besvart 20.10.2020 10:14:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
account_circle