Hopp til hovedinnholdet

Har noe rart i panna, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har noe rart i panna som jeg lurer på hva er. Det er på en måte en klump, men den er ikke rund. Det er mer som en strek som strekker seg fra hårfestet og ned til midten av øyenbrynet. Den er ca 1 cm bred og 4 cm lang, den er bredest rett over øyenbrynet. Den vises ikke så veldig godt, men man ser den om man ser etter, det er en uthevelse fra huden. Den er veldig hard å ta på, og kan ofte være litt vond, i værtfall hvis jeg slår meg der. Den har helt lik farge som resten av huden. Det kommer ofte småe kviser i dette området også, og det er litt mer hårvekst akkurat der streken er. Jeg begynte å legge merke til streken for snart 3 år siden. Da jeg hadde vondt der i flere måneder etter å ha skallet meg i noe. Men tror jeg har hatt mer hårvekst i dette området fra jeg var liten. Det er kun på den ene siden i panna, den andre siden er normal/flat. Føler at den har blitt litt større enn den var tidligere nå. På forhånd, takk for svar

SVAR

Besvart 26.10.2020 07:31:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle