Hopp til hovedinnholdet

Går man opp igjen etter diett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bare lurte på en ting. Jeg sendte inn et spørsmål på denne nettsiden for ca en uke siden, hvor jeg sa at jeg ville gå ned i vekt fordi at jeg vet at jeg er overvektig, og fordi at jeg vil nå en sunnere vekt. Jeg er 162 cm høy og veier 71 kilo. Svaret jeg fikk var at jeg ikke burde gå ned mer enn 10 kilo og at jeg ikke burde gå ned mer enn 1 kilo i uka. Men en ting jeg glemte å spørre om var om når man begynner å spise normalt igjen og ikke er på en «diett» lenger, om man da går opp igjen de kiloene man har gått ned? Jeg har hørt at folk som går ned i vekt ofte går opp igjen og kanskje de da veier enda mer enn de veide før de begynte. Takk for svar!:)

SVAR

Besvart 01.11.2020 19:45:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle