Hopp til hovedinnholdet

Liker ikke stilen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker ikke stilen min, men jeg føler at jeg ikke kan gå med det jeg vil siden jeg har ikke den ‘rette krops typen’. Og jeg vil ikke like megselv siden da blir jeg bedre og vil spise, men hvist jeg ikke blir bedre så blir det bedre for meg siden sa stapper jeg ikke mat i munnen min. Og da vet jeg hvordanst jeg egenklig ser ut! Siden jeg kan jo se hva som er på speilet, ellers hadde det ikke hvert der. Jeg har alt for store bein som er et problem for meg siden jeg vil jo ha på skjørt og sånt og magen min er rund og ikke fin. Hvergang jeg ser på pintrest på stilen jeg vil ha så er det sånne tynne jenter, jeg vil og være sånn.

SVAR

Besvart 08.11.2020 22:21:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle