Hopp til hovedinnholdet

Redd for å rødme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg har eit problem, eg har noe som gjer at eg blir veldig rød flekkete på skinnet veldig ofte å på bryste, å eg blir kok varm å sant, å eg blir det mest når eg er spent eller gruer meg eller so berre fer eg det, og eg føler alle stirrer på meg å eg får masse spm om Ka som har skjedd å det hater eg, å sant gjer at det hindrer meg i å fare plasser fordi det har blitt ein slags sperre som sier det. Å eg vill jo fare på aktiviteter å sanne ting men eg har angst for det for eg er redd for kva andre skal gjere å hjerte mitt dunker å eg skjelver... det er grusomt, å eg har ein bv som eg er med på skolen som støtter meg, men når hun er sjuk vill eg ikkje gå på skolen fordi eg føler meg sann aleine å eg får litt angst... å eg har også akkurat beggynt på ungdom skolen so eg kjenner ikkje alle å derfor er det ekstra vansklig.. å eg tørr ikkje gå til helsesøster heller... fordi då også blir eg rød, eg rødmer også veldig lett, kva skal eg gjere?

SVAR

Besvart 09.11.2020 20:03:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du det er flaut å rødme?

Er du redd for å rødme når du skal snakke høyt i klassen, eller når en du liker ser på deg? Det viktigste er å akseptere at det kan skje.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle